Varastotyöntekijä lähettämöön

Haemme Porvoon Kilpilahteen vakituiseen työsuhteeseen varastotyöntekijää lähettämöön.

Varastotyöntekijän työtehtäviin kuuluu autojen lastaaminen ja kuormien purkaminen. Varastotyöntekijä vastaa siitä, että oktabiinit ovat lähetyskuntoisia. Hän tarkistaa kuorman sitomisen oikeudellisuuden ja antaa autoille lähtöluvan. Varastotyötekijä huolehtii trukin kunnon tarkkailusta sekä käyttäjän vastuulla olevista huoltotoimenpiteistä. Hän hoitaa tarvittaessa kemikaalien siirrot punnitushuoneisiin, ottaa tarvittaessa vastaan kemikaaleja, pakkaustarvikkeita sekä muita saapuvia lähetyksiä.

Työaika on 8 h klo 7 – 19 välisenä aikana.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

  • logistiikan perustutkintoa, varastotyöntekijän tutkintoa tai vastaavaa koulutusta tai työkokemuksen tuomaa ammattitaitoa
  • englannin kielen taito katsotaan eduksi

Lisätietoja tehtävästä antaa Arto Manninen, puh. 020 7620 261.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 2.10.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen susanne.sahlberg@bewisynbra.com.


BEWiSynbra RAW Oy kuuluu menestyksekkääseen ja kasvavaan BEWiSynbra Groupiin, joka on yksi Euroopan suurimmista EPS- ja XPS -tuotteiden valmistajista ja tuotekehittäjistä.

BEWiSynbra Group toimittaa tuotteita rakennus- ja pakkausteollisuuden lämmöneristämisen tarpeisiin ja huolehtii koko tuotantoprosessista raaka-aineen tuotannosta valmiisiin tuotteisiin. BEWiSynbra Group toimii yhteensä kuudessa eri maassa, kaikkiaan 28 tehtaan ja n. 1300 työntekijän voimin.

Porvoon Kilpilahdessa sijaitseva BEWiSynbra RAW valmistaa vaahdotettavaa polystyreeniä (EPS, expandable polystyrene), jota käytetään raaka-aineena eriste- ja pakkausteollisuudessa. Yhtiö työllistää n. 80 henkilöä
ja liikevaihto on n. 120 M€.

Instagram

  • Loader

Youtube

Laddar karta...

Laddar

© BEWiSynbra Group 2020